HTML

Miről van szó?

Tréning a Fegyencedzés című Paul Wade-kötet rendszere szerint. Kezdési dátum: 2011. január 18.

Bevezető
Az edzésmódszer
A gyakorlatok

A dolgok jelenlegi állása:

1. Fekvőtámasz: lépcsőn 1 kézzel, negyedik lépcsőfok, 60 cm - 8/10
2. Guggolás: egylábas guggolás - 10/10
3. Húzódzkodás: egyik kézzel a rudat, másik kézzel a törülközőt fogom 25 centire a rúdtól (kb. 120 cm-nél lesz a mesterlépés) - 7/10
5. Híd: utolsó szint, de 39 cm magasan - 9/10
6. Kézállásos fekvő: kétkezes, fél fekvőtámasz - 4/10

7.1. Fekvőtámasz ujjbegyeken: teljes fekvőtámasz - 5/10
7.2. Függeszkedés: egyik kéz a rúdon, másik a törülközőn - 3/8
8.1. Vádli: egylábas, talajról, nyújtott lábbal - 4/8
8.2. Zászló: átkulcs. lógás - 1/16
9. Nyak: rávezető gyak. - 1/2

Facebook

Utolsó kommentek

Címkék

Fegyencedzés 2

2012.06.14. 06:00 Isildur

Biztosan sokan tudjátok, hogy szeretett és rongyosra forgatott bibliánk második része hamarosan megjelenik magyar nyelven, és hogy már előrendelhető.

Nem szeretnék egyetlen forgalmazót sem előnyben részesíteni a többihez képest, ezért bárki rá tud keresni a Google keresőrendszerén keresztül a könyvre. Előrendelve 3 000 forint, de ha netalántán az eredeti 4 000 forintért tudod csak beszerezni, valószínűleg annyit is bőven meg fog érni. Én magam biztosan meg fogom vásárolni (bár lehet, hogy nem a forgalmazás első napján, mint az első részt :D)

Végezetül szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne torrentezzétek le, mert 3-4 ezer forintot kiadni érte gyakorlatilag aprópénz, ami a későbbi évekre, évtizedekre nézve sokszorosan megtéríti az árát.

Update: a könyvről írt gondolataimat ezen a linken keresztül lehet elérni, azt viszont vegyétek figyelembe, hogy nem vagyok sem Master RKC, sem pedig funkcionális tréning szakértő, ezért távolról se gondoljatok rá hivatkozási alapként. Mindenkit arra buzdítok, hogy a saját tapasztalatai alapján alkosson véleményt.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb

A bejegyzés trackback címe:

https://convict.blog.hu/api/trackback/id/tr94587103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása